Izjave zadovoljnih kupcev

Izjave zadovoljnih kupcev

Preverite nekatera pozitivna pričanja oseb, ki že uporabljajo sedeče stoječo delovno postajo

“Delam v okolju kjer sem pretežen del dneva pred računalnikom. Sedeče-stoječo delovno postajo Fellowes – Lotus uporabljam približno pet mesecev in sem že opazila prve pozitivne spremembe: pri delu imam več energije, manj bolečin v hrbtenici in ne nazadnje večjo produktivnost. Delovno postajo priporočam vsem, ki so večino svojega dneva pred računalnikom.”

Anja Čala

Qualite d.o.o.

Untitled-1
2

“Že od nekdaj imam težave predvsem z vratom, zaradi nepravilne drže pri delu sede. Da obstajajo tako preproste in elegantne rešitve za stoječe / sedeče delo, se nisem niti zavedal. Maja mi je definitivno prihranila kar nekaj bolečin, predvsem pa glavobolov, sedaj se spomnim in vstajam v intervalih, predvsem pa izkoristim svojo delovno postajo, da si jo prilagodim tudi na stoječe delo.”

Jure Cerar

Vitalno podjetje d.o.o.

“Nisem se zavedal kako pomembno je gibanje pri sedečem delu. S stoječe sedečo mizo delam tako, velik del časa delam stoje. Vsekakor pa večkrat na dan vstanem. Maja Rihar me je seznalina s popolnoma novim konceptom pisarniškega dela. Lahko potrdim, da je pisarniška miza in drža pri mizi resnično bolj pomembna za kvalitetno delo kot stol. Lahko rečem, da danes delam boljše, bolj zdravo in bolj osredotočeno.”

Untitled-2

Uroš Ferlin

Direktor FACT d.o.o.

Untitled-1